Norsk


Søker du kvalitet, kunnskap og engasjement?

Vi vil faktisk være mer enn
bare levere dine rengjøringsprodukter.

Vi vil være din partner
for bedre kvalitet.
Derfor setter vi deg som
kunde i sentrum.

En del av noe større ...

En del av ITW

NORDEN OLJE har i mer enn 20 år vært representert på markedet innenfor rengjørings- og vedlikeholdsprodukter. En tid med suksess og utfordringer hvor vi underveis har samlet en uunnværlig viten helt frem til i dag, men det er ikke kun 2 årtier som er grunnlaget for våres kompetanse – NORDEN OLJE er en del av noe større…

Med salgsdivisjoner i Norge, Sverige og Danmark er vi sterkt representert i hele Skandinavia – men det er ikke alt! ITW

Vi er eid av den verdensomspennende amerikanske Fortune 200 konsernet, ITW (Illinois Tool Work Inc.). Det betyr at vi har en sterk, global og ikke minst pengesterk støtte i ryggen, og samtidig åpner interessante utviklingsmuligheter. Gjennom ITW har vi adgang til kunnskap og produktutvikling med internasjonale søsterselskaper som gir en global innsikt i hva som skjer på markedet.

Vårt hovedkontor er plassert i Kolding hvor vi deler fasiliteter med vår storesøster, Novadan. Det gir oss et profesjonelt redskap i form av kvalitets- og registreringsavdeling, utviklingsavdeling, laboratorium og produksjon til full utnyttelse i eget hus.

I tillegg har vi et tett samarbeid med vårt søsterselskap, Quimsa, som er plassert i Malaga. Quimsa er en sydeuropeisk utgave av NORDEN OLJE og vi kan derfor utnytte synergieffekten ved å samarbeide hånd i hånd. Disse samarbeidene kommer spesielt våre kunder til gode da det medvirker til at vårt sortiment består av velprøvde produkter av høy og profesjonell kvalitet.

Så hos NORDEN OLJE er det ikke kun de mange års erfaring som sikrer vårt kompetansenivå. Vi er så mye mer enn det… Vi er del av noe større!