Norsk


Søker du kvalitet, kunnskap og engasjement?

Vi vil faktisk være mer enn
bare levere dine rengjøringsprodukter.

Vi vil være din partner
for bedre kvalitet.
Derfor setter vi deg som
kunde i sentrum.

Om Norden Olje

 

Som kunde hos NORDEN OLJE vil du møte engasjerende medarbeidere med fokus på å finne optimale løsningertil dine mest krevende utfordringer innenfor rengjøring, hygiene, reparasjon og vedlikehold.

Vi leverer høyeffektive kvalitetsprodukter og verdiskapende løsninger, som vi har vært kjent for i mer enn 20 år. Vi er over 100 medarbeidere som hver dag gjør en innsats for å skape en positiv forskjell for våre mer enn 15.000 kunder i de nordiske landene. Relasjonen til deg som kunde har en meget høy prioritet hos NORDEN OLJE.

Hos os er kvalitet ikke kun i forhold til varens egenskaber, men også at kunderne oplever en venlig og professionel behandling fra vores medarbejdere. Vores fokus på kvalitet skal også sikre at du som kunde får de varer der bestilles og til tiden.

Vi har utarbeidet en rekke konsepter med hvert sitt fokusområde hvor vi kan hjelpe deg med å finne løsninger på dine utfordringer!

Med vår kompetanse kan vi veilede og gi råd til våre kunder om de beste produkter, løsninger og metoder, samt veilede i praktisk bruk. Derfor består NORDEN OLJEs medarbeiderstab av erfarne medarbeidere som er klar til å løse de krav som du stiller – og overraske med hvor my vi faktisk kan hjelpe med.

Se vår salgs- og leveringsbetingelser